Välj en sida

Städ Stockholm 

Välkommen till Nr1 Cleaning Company – städ Stockholm 

Nr1 cleaning Company

Söker du ett städföretag? Vi på Nr1 Cleaning Company hjälper dig gärna i så fall. Vårt team av erfarna medarbetare ser till att du i Stockholm, med våra tjänster inom städ, får det skinande rent och dammfritt. Vi erbjuder många olika slags tjänster inom städ, och exempel på det är hemstädning och kontorsstädning. Vill du få veta mer om vårt tjänsteutbud kan du läsa mer här.

När du väljer att vända dig till No1 Cleaning Company, så står givetvis du i fokus, med dina behov utav städservice. Du kan tack vare detta känna dig 100 procent trygg med att du får precis all den hjälp som du kan tänkas vara i behov av när det kommer till din städning. Vår personal har flera års erfarenhet och har varit involverade i det allra mesta som har med städning att göra.

Städ

Små & stora uppdrag

Vårt städföretag passar lika bra för den som endast önskar städning vid ett enstaka tillfälle, som för den som behöver hjälp flera gånger. Inget uppdrag är vare sig för litet eller för stort för oss. Vi utför såväl små som stora uppdrag när det kommer till städning.

100 procent nöjda kunder

Det viktigaste för oss är att våra kunder ska bli 100 procent nöjda med oss, både när det gäller städning och med vår kundservice. En god kommunikation är förstås viktig för att säkerställa att alla som vänder sig till oss får hjälp utifrån sina behov och önskemål.

Allt inom städ

Vi brinner för att göra det skinande rent, oavsett om det är på en arbetsplats eller i en bostad. Vi gör det allra mesta inom städ och vi gör det bra, och till priser som är konkurrenskraftiga! Du kan var helt trygg i att överlåta din städning till oss. Välkommen att kontakta oss!

Nr1 Cleaning Company